Slongs & Raymond van het Groenewoud met nieuwe single 🇧🇪🇳🇱

Slongs dook voor haar nieuwe single ‘Wat Je Doet Met Mij’ in de studio met Raymond van het Groenewoud die het refrein voor zijn rekening nam. Het gaat over toxische relaties waarbij je 2 kanten van een magneet hebt. Over aantrekken en afstoten. Deze song is reeds in 2017 opgenomen en was tegelijkertijd de eerste opname van haar nieuw album #GOEGAAN dat op 1 maart 2019 uitkomt.

Slongs & Raymond hebben in het verleden al meer samengewerkt in de studio en op podium. “Raymond had me gevraagd om samen een song te schrijven op zijn laatste album. Dit is de Bonestaakdans geworden. Dus logischerwijze volgde er ook een samenwerking op mijn album. We zijn vertrokken vanuit het refrein waarop Raymond de ziel uit zijn lijf schreeuwt en dan heeft de rest van de song zich snel ingevuld. Ondertussen is het gevreesde 2de album een feit. Het was een proces van bloed, zweet, tranen, zelftwijfel, sociale druk, opbouwen, afbreken, van nul beginnen, jezelf leegmaken, diep graven, loslaten, vasthouden, doorbijten en niet opgeven. “Vanaf dan is het spielerei!”, zei Raymond tegen mij. Ik wil hem oprecht bedanken. Hij beseft misschien niet hoeveel hij heeft bijgedragen aan mijn schrijfproces, maar ik weet het wel en zal het nooit vergeten.", aldus Charissa Parassiadis zoals Slongs met haar echte naam heet.

Op vrijdag 8 maart 2019 stelt Slongs haar nieuwe album voor in de Arenbergschouwburg in Antwerpen met enkele topmuzikanten en special guests waaronder Raymond van het Groenewoud. Die dag is trouwens het ook internationale vrouwendag. Voor tickets en info, surf naar https://www.arenbergschouwburg.be/programma/detail/slongs

 
 
Nikolaas Belie