SAFI lanceert nieuwe videoclip ‘BANG’ en kondigt EP release show aan 🇧🇪🇳🇱

 
 

Het was eventjes stil rond Safi. De Mechelse baanbreker van de Vlaamse hiphop was achter de schermen bezig met zijn nieuw project 'B L E U', een EP van 8 nummers die op 4 oktober uitkomt. De reeds uitgebrachte singles 'Zonder Komma's', 'ODE' en 'Legend' die volgden na zijn debuutplaat, 'Bewust', bundelde hij op dit project met 5 andere gloednieuwe nummers, waarvan zijn nieuwe single 'BANG' de voorbode is.

Lees het volledige interview met Focus Knack.

‘BANG’ is een snoeiharde trap track van de hand van producer 95 Kuston waarin Safi de concurrentie duidelijk laat verstaan dat hij nog lang niet klaar is met rappen. Bij de single hoort een indrukwekkende video, die maakte Safi in samenwerking met de jonge Gentse regisseur Otis Weewauters.

De tracks op de EP zijn ofwel ongezouten rauwe kost, ofwel emotioneel en diep. Vandaar luidt de titel 'B L E U', het Frans voor rauw of blauw.

Op 11 oktober stelt Safi zijn nieuwe parel voor in thuisstad Mechelen voor een beperkt publiek. Wees er dus snel bij voor tickets!

 
 
Nikolaas Belie