Muziekproductie VRT-reeks 'Hoodie' 🇧🇪🇳🇱

 
Hoodie.jpg
 

Classic Agency heeft in samenwerking met VRT de muziek aangeleverd voor de nieuwe Ketnet-reeks ‘Hoodie’ en stelde een team van huisproducers en tekstschrijvers samen voor de productie van de generiek, scores en korte muzikale intermezzo’s waarbij een acteur enkele korte verses rapt. Daarbij hebben we de acteur gecoacht.

'Hoodie' vertelt het verhaal van de zestienjarige Pieter, een gepassioneerd traceur, die samen met een stel nieuwe vrienden als een moderne Robin Hood zijn parkourtalent gebruikt om de criminaliteit in zijn Brusselse wijk te bestrijden. De cast bestaat uit enkele jonge talenten als Maarten Cop (WTfock), Lotte Stevens, Armin Mola, Ahlaam Teghadouini en Illias Dennoune. Ook ervaren rot Inge Paulussen (Beau Séjour) stapt mee in deze nieuwe fictiereeks. De regie ligt in handen van Senne Dehandschutter, Olympia Allaert & Anthony Nti. Hoodie is een co-productie van Ketnet en Hotel Hungaria (makers van o.a. Olly Wannabe en De Helden) en zal te zien zijn op Ketnet in het voorjaar van 2020.

Nikolaas Belie